Bar restorana"Stari Trami" !


Bar restorana "Stari Trami" omogućuje Vam osvježenje u ugodnom ambijentu.

U ugodno uređenom prostoru opustit ćete se od naporne vožnje, pronaći osvježenje prije ili nakon poslovnog sastanka ili se pak ugodno provesti u društvu obitelji ili prijatelja.

Ozračje starog i tradicionalnog, u kombinaciji sa moderno uređenim prostorom oplemenjenim mnoštvom romantičnih i ugodnih detalja zaista će Vam pružiti odmor i opuštanje koje vam je itekako potrebno.

Ne vjerujte riječima... Uvjerite se i sami!
Mala sala restorana "Stari Trami" !


Mala sala restorana "Stari Trami" namijenjena je svečanom obilježavanju Vaših sretnih trenutaka, rođendana, krstitki, vjenčanja i tako dalje.

U mogućnosti smo primiti do 230 gostiju i uzvanika koji će Vašu proslavu između ostalog pamtiti po prekrasnom uređenju, ljubaznom i ugodnom osoblju i tihoj, romantičnoj atmosferi.

Rezervirajte svoje mjesto još danas kako biste osigurali nezaboravan provod!
Velika sala restorana "Stari Trami" !


Velika sala restorana "Stari Trami" namijenjena je svečanom obilježavanju Vaših sretnih trenutaka, rođendana, krstitki, vjenčanja i tako dalje.

U mogućnosti smo primiti do 400 gostiju i uzvanika koji će Vašu proslavu između ostalog pamtiti po prekrasnom uređenju, ljubaznom i ugodnom osoblju i tihoj, romantičnoj atmosferi.

Rezervirajte svoje mjesto još danas kako biste osigurali nezaboravan provod!Kontakt

Restoran "Stari Trami"
Dužica 102, 44272 Lekenik
099 418 0756
091 659 9518
044 752 180
Potražite nas na Facebooku:


Stari Trami © 2014